Itsemurhaa pohtinut tyttö halusi tavata uudelleen poliisit, jotka pelastivat hänet pois kallion kielekkeeltä – "Miten rohkea tämä tyttö onkaan"

Yhä useampi nuori turvautuu mielenterveysongelmissaan verkon apuun 2:11
Nuorille tarjotaan yhä enemmän apua mielenterveysongelmiin verkossa.

Itä-Uudenmaan poliisi julkaisi maaliskuun lopussa koskettavan kertomuksen siitä, miten poliisit kohtasivat itsemurhaa kallionkielekkeellä harkinneen tytön. Epätoivoiseen tilanteeseen ajautunut tytöt saatiin kuitenkin puhuttua aidan turvallisemmalle puolelle, ja auttoivat hänet avun piiriin.

Keskeisenä muistona poliiseille jäi tytön sanat siitä, että kukaan ei kuuntele.

Poliisin julkaisun jälkeen tyttö otti uudelleen yhteyttä poliisiin ja poliisipartio sai sovittua tapaamisen viime lauantaille. Tapaamista seurasi jälleen koskettava Facebook-julkaisu.

– Miten rohkea tämä tyttö onkaan, sen yhteisen kokemuksen jälkeen uskalsi tulla meitä tapaamaan ja hieman kertoa tarinaansa.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.


"En vaihtaisi tätä kokemusta pois mistään hinnasta"

Poliisi kuvailee tapaamista antoisaksi tilanteeksi, jossa kokemuksia elämästä jaettiin puolin ja toisin.

– Tuli tunne että olimme olleet avuksi, kohdanneet toisemme, meille jää hieno muisto yhteisestä hetkestämme, luottamus oli puolin ja toisin kohdallaan.

Partio kirjoitti pitävänsä itseään onnekkaina, kun saivat kyseisen tehtävän. Kohtaaminen sai heidät jaksamaan poliisin raskaassa ammatissa.

– En vaihtaisi tätä kokemusta pois mistään hinnasta!

– Kiitollisuus on siinäkin että meille jäi varmuus että tytöllä ajatukset kirkastuneet ja kohtaamme taas lähitulevaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat