Mainos

Itämeren nuoria taiteilijoita Helsingissä

Lähes parinkymmenen Itämeren kaupungin nuoret taiteilijat levittäytyvät eri puolille Helsinkiä koko toukokuun ajaksi Art Genda 2000 -tapahtumassa. He toteuttavat varta vasten Helsinkiin suunniteltuja projekteja, jotka käsittelevät kaupunkitilaa ja taiteilijan roolia kaupungissa.

Projekteissa sekoittuu taiteen elementit kuvataiteesta tanssiin ja teatteriin, arkkitehtuurista multimediaan, elokuvaan ja musiikkiin. Tapahtuman keskipisteenä ovat VR:n makasiinit Töölönlahdessa. Kirpputorit herätetään henkiin ja makasiineilla voi käydä tutustumassa erilaisiin klubeihin, näyttelyihin ja esityksiin, tai käydä syömässä eteläiseen siipeen pystytettävässä ravintolassa.

Töölönlahden Makasiinien lisäksi ArtGenda levittäytyy eri puolille keskustaa: Lasipalatsiin, Sanomataloon, Merihakaan, Kaapelitehtaalle, kulttuuriratikkaan linjoilla 6 ja 8, Cafe Ekbergille, Kauppatorille, Vuorimiehenpuistoon ja Galleria Intoon.

ArtGenda - Itämeren alueen nuorten taiteilijoiden biennaali järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä. Kolmatta kertaa järjestettävä taidetapahtuma on aiemmin toteutettu Kööpenhaminassa ja Tukholmassa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.