Mainos

Italiassa tuhoisa junaturma

Kaksi junaa on törmännyt yhteen Pohjois-Italiassa noin 25 kilometrin päässä Bolognan kaupungista. Onnettomuuspaikalla oli tapahtumahetkellä sankka sumu.

Ainakin 13 ihmistä sai surmansa matkustaja- ja tavarajunan yhteentörmäyksessä Pohjois-Italiassa lähellä Bolognan kaupunkia. Loukkaantuneita on kymmeniä. Viranomaisten mukaan monet saivat vakavia vammoja, ja kuolleiden määrän pelättiin nousevan, kun raivaustyöt jatkuivat edelleen illalla onnettomuuspaikalla.

Pelastustyöntekijöiden mukaan ihmisiä saattaa olla vielä loukussa romun keskellä.

- Meidän on työskenneltävä todennäköisesti läpi yön, kerrottiin alueen palokunnasta.

Tiedot kuolonuhrien määrästä olivat ristiriitaisia, ja viranomaiset arvioivat aluksi 15 ihmisen kuolleen. Kuolleiden määräksi vahvistettiin myöhemmin 13.

Samaa raidetta kulkeneet junat törmäsivät toisiinsa Crevalcoren ja Camposanton kaupunkien välillä. Matkustajajuna oli matkalla Veronasta Bolognaan. Alueella vallitsi törmäyshetkellä sankka sumu.

Uutistoimisto Ansan mukaan matkustajajunan veturi ja useita vaunuja suistui raiteilta törmäyksen voimasta. Silminnäkijöiden mukaan yksi matkustajajunan vaunuista vaurioitui pahoin ja se makasi tavarajunan vaunun päällä.

(MTV3-Reuters)

(Seitsemän uutiset 07.01.2005)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.