Mainos

Italian bioiskun takana pilailija

Italiassa eilen löydetty epäilyttävää jauhetta sisältänyt kirje on paljastunut pilaksi. Pilan tekijä on antautunut poliisille.

Viisi ihmistä joutui eilen sairaalatutkimuksiin Italiassa käsiteltyään epäilyttävää kirjettä, joka sisälsi valkoista jauhetta ja uhkauksia biologisesta terrorismista. Myöhemmin viranomaiset kuitenkin kertoivat, että kyseessä oli ollut pila.

Kirjeen lähettänyt mies tunnusti itse poliisille, ja nyt häntä uhkaa puolen vuoden mittainen vankeusrangaistus. Miehen mukaan hänen tarkoituksenaan oli vain ollut pilailla työtoverin kustannuksella.

Epäilyttävää kirjettä käsitteli kirjeen saanut mies, hänen vaimonsa ja kolme poliisia. Heidät testattiin sairaalassa Genovassa, ja lääkäreiden mukaan testit osoittautuivat negatiivisiksi.

Myös Belgian hallitus ilmoitti eilen Brysselissä, että epäilyttävää valkeaa tai ruskeaa jauhetta sisältäviä kirjekuoria oli tullut kuuteen osoitteeseen maassa. Alustavat pernaruttobakteerin varalta tehdyt testit ovat osoittautuneet kuitenkin negatiivisiksi.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.