Mainos

Italialaiset häpeissään Berlusconin Suomi-puheista

Berlusconin mukaan elintarvikevirasto sijoitettiin Italiaan, koska hän hurmasi presidentti Tarja Halosen playboy-taidoillaan. Samalla Berlusconi haukkui suomalaista ruokaa.

Monet italialaiset näyttävät olevan pahoillaan pääministeri Silvio Berlusconin äskeisten Suomea mollaavien lausuntojen vuoksi. Näin voi päätellä ainakin niistä sähköpostiviesteistä, joita on tullut Italiasta presidentin kansliaan.

Viesteissä on pahoiteltu italialaisten puolesta Berlusconin käytöstä. Joissain oltiin jopa häpeissään pääministerin puheista.

Berlusconin mukaan elintarvikevirasto sijoitettiin Italiaan, koska hän hurmasi presidentti Tarja Halosen playboy-taidoillaan. Samalla Berlusconi irvaili huonoa suomalaista ruokaa.

Presidentti Tarja Halonen ei kuitenkaan halua kommentoida italialaispuheita. Selvää on, ettei presidentin arvovallalle edes sovi ryhtyä samanlaiseen sanailuun.

Berlusconin esikunnasta on viestitetty, että suomalaiset taitavat olla aika tosikkoja, kun eivät ymmärrä huumoria. Presidentin lähipiiristä kuitenkin vakuutetaan, että huumorintajua kyllä riittää.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 23.06.2005)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.