Mainos

Itälä pitää porvarihallitusta varteenotettavana vaihtoehtona

Ville Itälä pitää porvarihallitusta yhtä hyvänä vaihtoehtona hallituspohjaksi kuin sinipunaa tai punamultaa. Kokoomusjohtaja kertoo kaikkien vaihtoehtojen olevan yhä auki riippuen vaalien tuloksesta.

Kokoomuksen puheenjohtaja, sisäministeri Ville Itälä pitää porvarihallitusta yhtä hyvänä vaihtoehtona hallituspohjaksi kuin sinipunaa tai punamultaa. Itälä kertoo Iltalehdessä, että hän on valmis porvariyhteistyöhön, vaikka onkin arvostellut keskustan ja sen puheenjohtajan Anneli Jäätteenmäen politiikkaa.

Pääministeri Paavo Lipposen (sd.) mukaan tarjolla on vain kaksi vaihtoehtoa joko demarivetoinen hallitus tai porvarihallitus. Kokoomusjohtaja Itälä ihmettelee keskustan Anneli Jäätteenmäen tavoin Lipposen linjaa.

-Se on kaiketi Lipposen henkilökohtainen rajaus ja hänellä on tietysti siihen oikeus. Meillä kokoomuksessa ei ole tällaisia ehtoja. Kaikki vaihtoehdot ovat auki riippuen vaalien tuloksesta, painottaa Itälä Iltalehdessä.

Muutamia reunaehtoja hallitukseen menolle kokoomuksella kuitenkin on. Itälän mukaan kokoomus ei lähde hallitukseen, joka laittaa osingot verolle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.