Mainos

Itälä kiirehtii arpajaislakia

Sisäministeri Ville Itälä kiirehtii eduskuntaa uuden arpajaislain säätämisessä. Etelä-Suomen Sanomien ja Satakunnan Kansan haastattelussa Itälä muistuttaa, että markkinoille on tulossa muita yrittäjiä. -Jos menetämme monopolin, meidän ei tarvitse enää keskustella, mihin me sitä rahaa jaamme, kun sitä ei ole enää jaettavana, Itälä sanoi.

Itälä viittaa ahvenanmaalaiseen PAF-peliyhtiöön. -Se on voimakkaasti tulossa, jos eduskunnassa kiistellään vain siitä, mihin rahat jaetaan. Itälä ei näe syytä muuttaa kovinkaan paljon hallituksen esitystä. -Se tuo selkeät pelisäännöt. Nyt kaikki odottavat, mitä tapahtuu ja sinä aikana maailma menee omia menojansa, Itälä sanoi Etelä-Suomen Sanomien ja Satakunnan Kansan haastattelussa.

Eduskunnan valtiovarainvaliokunnan puheenjohtaja Maria-Kaisa Aula vaati äskettäin Veikkauksen tuoton ohjaamista alkuperäisille edunsaajille. Itälänkään mukaan puhdasta bisnestä oleva huippu-urheilu ei kaipaa tukea. -Mutta liikuntapaikkojen rakentamisessa tuskin selvitään ilman veikkausvoittorahoja, vaikka se palvelee muun urheilun lisäksi myös huippu-urheilua, Itälä muistutti.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.