Mainos

Itään luvassa huonoa ajokeliä – lounaassa kuurosateita

Sää on valjennut tänään koko Suomessa harmaana. Idästä virtaa Suomeen päivän aikana kylmää ilmaa ja etenkin huomenna kylmenee.

Yön aikana Pohjois-Karjalassa on tullut kuitenkin kunnolla lunta ja räntää.  MTV Uutisten meteorologin Pekka Poudan mukaan ajokeli on huono etenkin Joensuun alueella, mutta myös laajemmin.

– Kuopiossa tiet ovat sulia vielä aamulla, mutta vähitellen nuo sateet Pohjois-Savossa muuttuvat lumisempaan suuntaan ja siten huonoa ajokeliä on luvassa laajemminkin idässä, Pouta varoittaa.

Lämpötilat jäävät Itä-Suomessa alle viiden asteen. Etelässä taas aamu on valjennut harmaana ja suhteellisen lämpimänä. Lounais-Suomessa lämpötilat ovat lähellä 10 astetta, muualla on hieman viileämpää.

– Etelässä päivä on tänään pilvipoutainen ja kohtalaisen lämmin. Aamupäivällä lähinnä lounaassa tulee hieman vesikuuroja, muuten on poutaisempaa, Pouta kertoo.

Pohjoisessa sää on tänään muun Suomen tavoin harmaata. Ainoastaan aivan Pohjois-Lapissa voi aurinko pilkahtaa. Lämpötilat ovat pohjoisessa nollan vaiheilla. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.