Mainos

Israel iski ohjuksin Gazaan

Sekä Israel että palestiinalaiset ovat tehneet useita ohjusiskuja pitkin viikkoa. Alkuvuodesta solmittu tulitauko on vaakalaudalla.

Israelin helikopterit ovat iskeneet jälleen Gazaan. Silminnäkijöiden mukaan taisteluhelikopterit tuhosivat hieman puolenyön jälkeen ohjuksin metallivalimon ja kaksi työpajaa. Iskut tehtiin Gazan kaupunkiin ja Khan Jounisiin. Niissä haavoittui lievästi kaksi palestiinalaista.

Silminnäkijöiden mukaan taisteluhelikopterit tulittivat hieman puolenyön jälkeen ohjuksin kohteita sekä Gazan kaupungissa että Khan Jounisissa.

Eilen seitsemän ääri-islamilaisen Hamas-järjestön taistelijaa sai surmansa Israelin tekemissä ohjusiskuissa. Israelin iskut ovat seuranneet palestiinalaisten illalla tekemää ohjusiskua, jossa sai surmansa nuori israelilainen nainen. Hamas on ilmoittanut olleensa iskun takana.

Molemmat osapuolet ovat tehneet iskuja alueella tiistaista lähtien. Helmikuussa solmittu tulitauko näyttää näin olevan rikkoutumaisillaan vain kuukausi ennen Israelin suunniteltua vetäytymistä Gazasta.

(MTV3-STT-DPA-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.