Mainos

Iso terrieri raateli Teijan Nixu-koiran kuoliaaksi: ”Poliisi sanoi, että he eivät voi tehdä mitään – terrieri saa yhä liikkua ulkona entiseen tapaan”

1:47

Teija Karttunen on surullinen ja tuohtunut tilanteesta, jossa hän menetti kammottavalla tavalla 10-vuotiaan Nixu-koiransa.

Video: Näin koira pelasti eksyneen lapsen Australiassa

Karttunen oli ulkoiluttamassa lapinkoira Nixua (Niilo Petteri) Espoon Kilossa toukokuun alkupuolella, kun hihnastaan irti päässyt isokokoinen terrieri säntäsi kimppuun.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

– Terrieri ampaisi Nixun kimppuun kuin ohjus. Huusin, että tulkaa auttamaan ja paikalle tuli mieshenkilö, joka yritti repiä terrieriä irti. Samalla soitettiin poliisille, että he tulisivat apuun. Mutta poliisista sanottiin, että he eivät voi tehdä mitään tällaisessa tapauksessa. Ilmeisesti poliisi voisi toimia vain, jos ihminen olisi vaarassa, Karttunen kertoo.

"En halua omistajalle pahaa"

Nixu kuoli paikalle pelastusyrityksistä huolimatta. Karttunen kertoo, että hän ei halua terrierin omistajalle mitään pahaa. Hän luonnehtii terrierin omistajaa herttaiseksi. Terrierin omistaja myös maksoi korvauksen tapahtuneesta. Hän kuitenkin ihmettelee, että miksi iso terrieri liikkuu ulkona entiseen tapaansa.

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun sama terrieri kävi Nixun kimppuun. Aiemmin terrieri oli päässyt samalla tavalla pakoon ja silloin se repi Nixulta korvan melkein irti.

Karttunen muistelee Nixu-koiraansa kaiholla.

– Sillä olisi ollut vielä useita vuosia edessään. Se oli ihana yksilö ja piti lapsista. Minulla on todella paha mieli. En haluaisi kenellekään tapahtuvan tällaista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.