Väsynyt mutta onnellinen Ismo Leikola: Viikonloppuna juhlitaan

MTV tavoitti juuri maailman hauskimmaksi valitun Ismo Leikolan lentokentältä.

Standup-koomikko Ismo Leikola valittiin tänään maanantaina illalla Suomen aikaa Maailman hauskin ihminen -kilpailun voittajaksi Yhdysvalloissa. Koomikkokilpailun finaali käytiin Las Vegasissa ja Leikola voitti sen äänestyksen ylivoimaisesti.

MTV.fi tavoitti Leikolan Frankfurtin lentokentältä, missä hän odotti jatkolentoaan Suomeen. Mies kertoi olevansa väsynyt, mutta onnellinen.

– Älytön reissuväsymys on päällä, mutta fiilikset ovat mahtavat, hän hehkuttaa.

Leikola kertoo huomanneensa jo semifinaalissa, että yleisö piti hänen standup-esityksestään.

– Sen huomasi heti yleisöstä, että keikka meni hyvin. Silloin mietin ensimmäistä kertaa, että olen vahvoilla, hän selittää.

Voittorahat 10 000 dollaria Leikola kertoo käyttävänsä matkan kustannusten maksamiseen.

– Ei ole ollut ihan halpaa käydä Los Angelesissa ja Las Vegasissa. Jos rahasta jotain jää yli, niin sen käytän sitten tuleviin matkoihin. Ehkä vielä joskus tulevaisuudessa jään jopa plussan puolelle, hän naurahtaa.

Rankan reissun jälkeen Leikola ei pääse lepäämään, sillä kalenteri on täynnä keikkoja Suomessa. Sitten kun aikaa on, aikoo hän myös juhlia voittoaan.

– Nyt menen kotiin ja aamulla heti ylös ja keikkareissulle. Voi olla, että ensi viikonloppuna ehtii juhlistamaankin. Tämä voitto on koko Suomelle. Toivottavasti tästä saa vähän piristystä ja innostusta, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat