Ismo Leikola jäähallikeikoille Hedbergin jalanjäljissä

Stand up -koomikko Ismo Leikola järjestää keväällä ainakin kolme isoa jäähallikeikkaa.

Ismo Leikola on saanut syksyn stand up -kiertueen pakettiin ja keskittyy nyt joululoman viettoon. Katseet on kuitenkin suunnattu jo kevääseen. Silloin luvassa on ainakin kolme isoa jäähallikeikkaa Oulussa, Rovaniemellä ja Vaasassa.

– Syksyn kiertue meni hyvin, ja keikat olivat loppuunmyytyjä. Helmikuussa kokeillaan sitten vähän isompia areenoita, Leikola paljastaa.

– Luvassa on vähän bonustakin show'hun, livebändiä ja sen sellaista, mies vihjailee.

Leikola kertoo, että stand up -koomikko Sami Hedbergin taannoinen jättikeikka Hartwall-areenalla loi häneenkin uskallusta lähteä isommille lavoille.

– Loistavaa, että Sami teki sen keikan. On hienoa ylipäätään se, että stand uppia on alettu tekemään isommilla areenoilla. Se on mahtavaa kehitystä stand upille, sillä stand up on edelleen Suomessa vähän undergroundia.

– Sami teki ison jutun, ja Cheek vielä isomman. Ja omat keikat ovat myyneet hyvin. Se innosti minuakin, koomikko kertoo.

Hedberg kasvattaa suosiotaan kovaa vauhtia ja takoo komiikalla huipputulosta. Haaveileeko Leikola yhtä suuresta menestyksestä?

– Onhan se hieno ajatus, ja totta kai sitä aina voi haaveilla isommasta. Jonkinlaisena päätavoitteena minulla on kuitenkin ulkomaat, siellä olen käynyt viime aikoina keikkailemassa. Kaikkein isoin tavoitteeni on se, että pystyisin elämään englanninkielisellä stand upilla.

Lue myös:

    Uusimmat