Mainos

Iskut jatkuneet Irakissa

Mosulin kaupungissa sattuneessa raketti-iskussa on kuollut neljä irakilaista. Bagdadissa sattuneessa pommiräjähdyksessä on puolestaan haavoittunut amerikkalaisten asiantuntijoiden irakilaisia henkivartijoita.

Neljä irakilaista on kuollut ja useita haavoittunut Mosulin kaupungissa tehdyssä raketti-iskussa.

Seitsemän irakilaista on puolestaan haavoittunut Irakin pääkaupungissa Bagdadissa, kun heidän autonsa ajoi tienvarrelle asetettuun pommiin, kertovat sairaalalähteet. Irakilaiset olivat amerikkalaisten asiantuntijoiden henkivartijoita. Aiemmin irakilaispoliisi kertoi, että pommi-iskussa olisi haavoittunut kolme länsimaalaista.

Lisäksi Irakin poliisista kerrotaan Tikritissä kolmevuotiaan lapsen kuolleen, kun Yhdysvaltain armeija avasi tulen tarkastusaseman ohi ajanutta henkilöautoa kohti.

Japanilaisille joukoille tarvikkeita kuljettanutta kuorma-autoa vastaan on myös hyökätty. Japanilaiset uutistoimistot kertovat, että auto oli matkalla Irakin eteläosissa sijaitsevaan Samawaan. Yhden irakilaisen kerrotaan saaneen surmansa.

Maanantaina kaksi suomalaista liikemiestä ammuttiin Bagdadissa. Tapauksen jälkeen suomalainen liikemiesvaltuuskunta keskeytti Irakin-vierailunsa.

(MTV3-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.