Mainos

Isäntä karjui murtovarkaat tiehensä

Ylöjärven Siivikkalassa sijaitsevaan omakotitaloon yritettiin murtautua ikkuna rikkomalla perjantaina kello 02.55, kertoo Pirkanmaan poliisi.

Talon omistaja heräsi meteliin. Kun mies astui kuistille hän näki nahkahansikkaan peittämän käden työntyvän sisälle rikotusta ikkunasta. Murtovarkaat pelästyivät omistajan alkaessa huutaa kovalla äänellä, ja lähtivät kiireesti karkuun.

Poliisi pyytää havaintoja varkaista.

Tekijöiden tuntomerkit: toinen miehistä oli tukeva, pyöreäkasvoinen ja roteva, pituus yli 178 cm, korkeintaan 190 cm, vaalea lyhyt tukka. Mustavalkoinen maastokuvioinen pusakka sekä tummat kangashousut. Erikoinen, leveä juoksutyyli, heitti juostessaan jalkojaan sivukautta.

Toinen miehistä oli ristiverinen ja kapeakasvoinen, suunnilleen saman pituinen rikoskumppaninsa kanssa, mutta vartaloltaan hoikka. Miehet eivät olleet nuoria, vaan hieman iäkkäämpiä. Heillä oli ollut auto pysäköitynä talon autotallin vieressä.

Kaksikko oli liikkeellä punaisella isohkolla henkilöautolla, joka on mahdollisesti jokin uudemman mallinen amerikkalainen auto. Poliisin mukaan se on melko varmasti kuusisylinterinen ja etuvetoinen. Poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan numeroon 07187 48146

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.