Mainos

Isäntä ja emäntä pistivät rapujuhlissa ranttaliksi

Ahonen vaati kahakointiin osallistuneille sakkoja.

Rapujuhlien muuttuminen sukulaisten ja ystävien keskinäiseksi pahoinpitelyksi poiki tuomion Espoon käräjäoikeudessa. Kahinointiin osallistuivat rapujuhlien isäntäparin ohella heidän sukulaisensa sekä eräs kekkereiden naisvieras.

Päälle kolmekymppinen pariskunta järjesti kotonaan Espoossa rapujuhlat reilut kaksi vuotta sitten syyskuussa. Iltaa vietettiin kosteissa merkeissä ja väki alkoi humaltua.

Yön tunteina emännän ja tämän kälyn kesken alkoi viritä riitaa, joka johti syyttäjä Markku Ahosen mukaan yhteenottoon. Emäntä oli suivaantunut siitä, ettei käly pitänyt hänestä. Tappelun tiimellyksessä molemmat löivät toisiaan eikä vammoiltakaan täysin vältytty.

Kun osapuolet oli erotettu toisistaan, isäntä sai mustasukkaisuuskohtauksen. Eräs juhlissa ollut nainen epäili syyttäjän mukaan ääneen, että emännällä olisi ollut jotain säpinää hänen entisen miesystävänsä kanssa. Ahonen sanoi, että isäntä suuttui, raahasi yhdessä naisvieraan kanssa vaimoaan ja heitti tämän ulos. Emäntä löi leukansa kynnykseen.

Ahonen vaati kahakointiin osallistuneille sakkoja. Käräjäoikeus langetti syytetyille tänään 25 päiväsakkoa, josta tulee maksettavaa tuloista riippuen noin 400-800 euroa.

Tarina kertoo, että kyseisessä perheessä on järjestetty rapujuhlia myös vuoden 2005 syyskuun jälkeen. Vieraslista on vain hieman vaihtunut.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.