Mainos

Isän maksatulehdus pelasti perheen AirAsian lennolta: "Tämä on todellinen ihme"

Kaksi perhettä pelastui täpärästi sunnuntaina mereen syöksyneeltä AirAsian lennolta. Kone oli matkalla  Indonesian Surabayasta Singaporeen.  

Yleensä maksatulehdus on ikävä asia, mutta tässä tapauksessa se pelasti indonesialaisen Ferdiningsihin perheen hengen.

Matkan varannut Inge Goreti Ferdiningsih odotti innoissaan lapsiensa kanssa lomareissua Singaporessa. Tiedossa oli laivaristeily, vesipuistovierailu ja matka Sea Worldiin.

Perheen isä sai kuitenkin hepatiitin juuri ennen lentomatkaa, ja Air Asialle varatut liput piti peruuttaa. Perheen lapsien oli vaikeaa hyväksyä odotetun matkan peruuntumista.  

Myöhemmin perhe sai tiedon siitä, että kone, jonka kyydissä heidän piti olla, on kadonnut. Myöhemmin tiedot tarkentuivat: lento on syöksynyt mereen ja todennäköisesti kaikki matkustajat ovat kuolleet.

– Olemme uskomattoman kiitollisia, Jumala on todella suuri. Uskon, että Jumala pelasti meidät ja suojelee meitä, tämä on todellinen ihme, perheen tytär Ferdiningsih sanoi CNN:n mukaan.

– Kun saimme sukulaisiltamme tiedon koneen katoamisesta, me kaikki itkimme.

Kaksi tuntia myöhässä kentällä

Toinen perhe pelastui, kun Christianawati-nimisen naisen veli unohti tarkistaa sähköpostinsa. Viestissä ilmoitettiin, että lento lähtisi kaksi tuntia ilmoitettua aikaisemmin. Perhe ei myöskään vastannut lentoyhtiön soittoihin. 

– Saavuimme lentokentälle 7.30 aamulla, mutta meille kerrottiin, että lentomme lähti jo 5.30. Olimme myöhässä ja tietysti vihaisia, Christianawati sanoi.

Dramaattiset uutiset hän kuuli myöhemmin.

– Ehkä tämä oli Jumalan suunnitelma, että perheeni ja minä emme olleet lennolla. Se oli siunaus.

Juttua muokattu: Kone lähti kaksi tuntia suunniteltua aiemmin. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.