Isän kuolema mursi Nicole Kidmanin: ”Perheyhteisömme oli tiivis”

Nicole Kidman murtui haastattelussa, kun hänen isänsä poismeno tuli puheeksi.

Näyttelijä Nicole Kidman joutui keskeyttämään haastattelun Kiis FM -radiokanavan Kylen ja Jackie O:n kanssa, kun näyttelijän tunteet alkoivat nousta pintaan.

Haastattelussa oli keskusteltu Kidmanin tyttären Kittyn syntymäpäivästä. Näyttelijä paljasti, että tyttären syntymäpäivä on sama kuin hänen taannoin menehtyneellä isällään.

– Hän oli uskomattoman hieno mies. Perheyhteisömme oli todella tiivis, Kidman ehti sanoa Daily Mailin mukaan, ennen kuin toinen juontajista joutui keskeyttämään haastattelun.

Kidmanin isä Anthony Kidman kuoli äkilliseen sydänkohtaukseen viime kuussa. Näyttelijä puhui isänsä kuolemasta ensimmäisen kerran viime viikolla.

– Haluaisimme kiittää jokaista heidän antamastaan rakkaudesta ja rukouksista näiden viimeksi kuluneiden viikkojen aikana. Olemme kaikki surun murtamia, mutta meitä lohduttaa tietää että olemme muiden sydämissä ja ajatuksissa. Rakkaudella, Nic ja Keith, Kidman kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja