Isac Elliot neuvottelee töistä USA:ssa – "Kaikki tapahtunut nopeasti"

Teinipoppari saattaa pian luoda uraa myös rapakon takana.

14-vuotias Isac Elliot on parhaillaan matkalla Yhdysvalloissa. Kyseessä ei kuitenkaan ole loma, vaan teinitähti on viettänyt aikaa kokouksissa, erilaisissa tilaisuuksissa sekä Grammy-juhlallisuuksissa.

Grammy-gaala on yksi tärkeimmistä ja suurimmista musiikkialan palkintogaaloista Los Angelesissa Yhdysvalloissa. Gaalaan osallistuvat vuosittain kuuluisimmat muusikot ja laulajat.

Tänä vuonna Isac Elliot kutsuttiin gaalaan Sony Internationalin kautta. MTV.fi tavoitti Elliotin maanantai-iltana. Gaala järjestettiin sunnuntaina, ja muiden tähtien tapaan myös Elliot pääsi astelemaan paikalle punaista mattoa pitkin.

– Oli aikamoista! Siellä oli 20 000 ihmistä, loppuunmyyty areena ja kaikki isot tähdet, Elliot hehkuttaa.

Elliot ei itse gaalassa mennyt juttelemaan maailmantähdille.

– Se ei ole sellainen tapahtuma, että hengailtaisiin ihmisten kanssa, vaan istutaan omilla paikoilla, joten en kehdannut mennä juttelemaan. Ja kun Beyoncén ja Jay-Z:n vieressä on kahdeksan gorillaa, niin ei siinä paljon mennä, Elliot nauraa.

– Nautin vaan koko show’sta.

Elliot kuitenkin osallistui itse sunnuntain gaalan lisäksi myös aiemmin viime viikolla järjestettyihin Grammy-juhlallisuuksiin. Kaikissa oli hänen mukaansa hyvä tunnelma.

– Olen tavannut paljon ihmisiä ja idoleitani, ja kaikki ovat olleet minulle kivoja.

Matkan aikana Elliot on päässyt tapaamaan esimerkiksi The Black Eyed Peasista tunnetun räppärin will.i.amin.

– Se oli aika siistiä, hän on kova artisti minulle. Juttelimme kaikesta, muun muassa siitä, että hänellä on dream big -sanonta, ja minulla sen niminen biisi. Hän tykkäsi siitä, Elliot kertoo kohtaamisesta. 

Grammy-humun lisäksi Elliot kertoo käyneensä Los Angelesissa neuvottelemassa mahdollisista tulevista musiikkikuvioista. Onko seuraavaksi siis luvassa Yhdysvaltojen valloitus?

– Ollaan kyllä puhuttu siitä, ja on ollut tosi paljon kokouksia. Voi olla, mutta minäkään en tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Kaikki on tapahtunut nopeasti, Elliot kertoo.

– On ollut paljon kiinnostusta, mutta ikinähän ei tiedä, hän toteaa vaatimattomasti.

Los Angelesista Elliot aikoo suunnata vielä Miamiin.

– Siellä aion ihan vaan lomailla. On ollut sikahienoa, ja Grammy-ilta oli ihan loistava. 

Lue myös:

    Uusimmat