Isabella Rossellini räväyttää: Tekee erikoisia seksielokuvia

Hätkähdyttävä ulkonäkö, filmitähtivanhemmat, julkkismiehet ja erikoinen ura ovat taanneet Isabella Rossellinin näkyvyyden parrasvaloissa jo seitsemällä vuosikymmenellä. Tutustu naisen uskomattomaan elämään.

Isabella Rossellinin elämäntarinaa värittää lapsuus elokuvahistorian myyttisimmän pariskunnan, ruotsalaisen näyttelijäIngrid Bergmaninja italialaisen ohjaaja Roberto Rossellinin tyttärenä.

Ensimmäisen kosketuksena näyttelijä sai elokuvamaailmaan vasta parikymmenvuotiaana, kuuluisimpia hittejä hänen elokuvistaan ovat Blue Velvet (1986) ja Kuolema pukee häntä (1992). Viime vuosina hänet on nähty suositussa 30 Rock, Chicagon lääkärit ja Alias -sarjoissa.

Rohkeita alastonkuvia Madonnan kirjassa

Mallina Isabella alkoi työskennellä vasta lähennyttyään 30 vuotta. Hätkähdyttävimpiä kuvia tähdestä tämän uran varrelta nähtiin varmastikin Madonnan Sex-kirjassa, kun hän ilkamoi ilman rihman kiertämää eroottisissa kuvissa itsensä laulajattaren kanssa.

Jos Isabellaan ei ole törmännyt elokuvissa, ovat hänen kasvonsa jääneet ikonisesti muistiin Lancôme-kosmetiikkamerkin pitkäaikaisena mallina. Naiselle kävi kuitenkin samalla tavalla kuin monille muillekin: kun ikää tuli liikaa, hänet tiputettiin merkin mainoskasvon pallilta 14 vuoden jälkeen.

Tämä sisuunnutti tähden kehittelemään kuitenkin uuden uran: Manifesto-nimisen kosmetiikkamerkin, joka on tunnetuin hajuvesistään.

En valitse miehiä ulkonäön perusteella

Näyttävä Isabella on myös taistellut taistelunsa miessuhteissaan. Rossellini on kommentoinut omaa miesmakuaan erikoisesti.

– Jos olette nähneet entiset aviomieheni tai rakastajani, niin tiedätte, että ulkonäkö ei todellakaan merkitse minulle mitään, nainen vitsaili kymmenisen vuotta sitten.

Hänellä on takanaan pitkät suhteet muun muassa elokuvaohjaaja Martin Scorsesen ja brittinäyttelijä Gary Oldmanin kanssa. Hän oli naimisissa Scorsesen kanssa vuosina 1979-1982, malli Jon Wiedemannin kanssa vuosina 1983-1986 ja hän on deittaillut myös ohjaaja David Lynchiä. Wiedemannin kanssa hänellä on tytär Elettraja poikaRoberto, joka hän adoptoi Oldmanin kanssa vuonna 1993.

Hassuja ja erikoisia seksielokuvia

Tuorein Isabellan tempaus on nettiin tehdyt lyhytelokuvat eläinten seksielämistä. Hän on kirjoittanut ja ohjannut ne, tuottajana häärää itse näyttelijä Robert Redford. 1–3 minuuttisissa pätkissä Isabella itse näyttelee eläimiä. Green Porno ja Seduce me -nimisissä sarjoissa käydään läpi muun muassa hedelmäkärpäsen ja madon seksuaalista elämää.

– Halusin todella, että yleisö saa nauraa nähdessään minut ilman meikkiä niissä erikoisissa asuissa. Ihmiset ovat kiinnostuneita seksistä, Isabella perusteli erikoisia filmejään tänä vuonna CBS-televisiokanavan haastattelussa.

Runsaasti hyväntekeväisyystyötä tekevä Isabella on intohimoisesti mukana muun muassa UNICEFin ja eri ympäristönsuojelujärjestöjen toiminnassa. Lisäksi hän on mukana kouluttamassa opaskoiria sokeille.

Tästä kaikesta AVAn katsojat oppivat maantaina, kun vuonna 2010 valmistunut Isabella Rossellini -dokumentti nähdään nyt kanavalla 9.4. kello 22.50.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja