Isäänsä puukottanut tytär pidätettiin tapon yrityksestä epäiltynä

Vihdin Nummelassa isäänsä puukottanut nuori nainen on pidätetty. Häntä epäillään tapon yrityksestä.

Dramaattiseen käänteeseen johtaneet syyt ovat poliisin mukaan muhineet perheessä pitkään. Komisario Rauli Pajuharjun mukaan tekoa edelsivät isän ja tyttären pitkään jatkuneet riidat.

-Näitähän on erinäköisiä syitä, mistä lapset ja vanhemmat riitelevät. Kun isää puhutamme, niin sieltä ehkä selviää jotain, mistä riidat ovat peräisin.

Riita kärjistyi Nummelan Vanhansepäntiellä maanantai-iltapäivänä sellaiseen pisteeseen, että tytär löi isäänsä veitsellä useita kertoja ensin asunnon olohuoneessa ja sen jälkeen keittiössä. Iskut osuivat hengenvaarallisesti vatsan ja olkapään seuduille.

16-vuotias tytär on kertonut kuulustelussa, ettei isä käyttäytynyt ennen tapahtumia uhkaavasti eikä hän ollut myöskään käsitellyt veistä. Isää epäiltiin ensi törkeästä pahoinpitelystä, koska tyttärelläkin oli viiltoja kehossaan. Nyt epäilyt ovat hälvenemässä.

-Tyttären puukonviillot ovat tulleet siinä tuoksinassa. Jos toista puukotetaan, hän pyrkii ottamaan puukkoa pois. Siinä on sitten mahdollisesti tullut viiltohaavat tytön käteen.

Pajuharjun mukaan tapahtumat ovat olleet sekä tyttärelle ja läheisille erittäin suuri järkytys. Tytär on saanut kriisiapua, ja hän on valvotuissa olosuhteissa.

Uhri on yhä sairaalassa, mutta hänen tilansa on kohentumassa. Isä oli puukonpistojen jälkeen niin huonossa kunnossa, että hänet lennätettiin helikopterilla sairaalaan. Poliisin on tarkoitus kuulustella vuonna 1949 syntynyttä isää torstaina sairaalassa.

Poliisi esittää tytärtä näillä näkymin perjantaina vangittavaksi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat