Perhe tyrmää huhut: Whitneyn Bobbi-tytär ei ole aivokuollut

Perhe kommentoi lauantaista saakka koomassa pidetyn Bobbi Kristina Brownin vointia. 

Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina Brown löydettiin lauantaina 31. tammikuuta tajuttomana kylpyammeesta. Häntä on pidetty koomassa siitä lähtien. Bobbi Kristinan arvellaan olleen ilman happea kahdesta viiteen minuuttia.

Torstaina julkisuuteen päätyi sisäpiiriläisten väitteitä, joiden mukaan lääkärit eivät ole antaneet toivoa Bobbi Kristinan selviytymisestä. Fox Newsin mukaan on vain ajan kysymys, koska 21-vuotias Brown irrotetaan elintoimintoja tukevista laitteista.

Bobbin isä Bobby Brown riensi kiistämään väitteet.

– Tämä, niin kuin suurin osa muitakin väitteistä ovat paikkansapitämättömiä, kommentoi Bobby Brown Atlanta Journal Constitution -julkaisulle.

Perhe on nyt lähettänyt tiedotteen, jossa he kommentoivat omin sanoin Bobbi Kristinan terveydentilaa. Heidän mukaansa perhe ei ole kokoontunut jättämään hyvästejä rakkaalleen, vaan ovat olleet tämän tukena sairaalassa alusta saakka.

– Hän ei ole aivokuollut, eivätkä Brownit ja Houstonit ole riidoissa, tiedotteessa sanotaan Hello-lehden mukaan.

Lääkärit eivät anna toivoa

Bobbi Kristinan 46-vuotias isä Bobby Brown kertoo lakimiehensä lähettämässä tiedotteessa, että he yrittävät selvittää Bobbin löytymistä edeltäneitä tapahtumia. Tiedotteessa sanotaan myös, ettei Bobbi Kristina ole naimisissa Nick Gordonin kanssa, kuten on aiemmin luultu.

Bobbi Kristinan tilanne on joka tapauksessa vakava. Hänen serkkunsa Jerod Brown pyytääkin sosiaalisen median kautta ihmisiä rukoilemaan Bobbi Kristinan puolesta.

– Vaikka todennäköisyydet näyttävätkin olevan häntä vastaan, vaikka lääkärit eivät näe toivoa muutoksesta parempaan, vaikka haluaisimme leikkiä etsivää ja saada selville, kuinka hän päätyi sinne, vaikka näyttääkin, että hänen on mahdotonta seistä enää, rukoilkaa silti Bobbi Kristinan puolesta.


Bobbi Kristina Brown on vuonna 2012 menehtyneen laulajalegenda Whitney Houstonin ainoa lapsi.

Lue myös:

    Uusimmat