Mainos

Isä näki poikansa yliajon: Suojelusenkeleiden reservi alkaa olla lopussa

Helsinkiläinen Ari Kivelä koki eilen elämänsä kauhunhetket, kun hän näki oman poikansa jäävän auton alle Pakilantien ja Kyläkunnantien risteyksessä.

Isä oli lähettänyt aamulla 9-vuotiaan poikansa kouluun jalan ja lähtenyt itse viemään perheen 4-vuotiasta poikaa autolla päiväkotiin.

Kivelä pysähtyi Pakilantien vasemmanpuoleiselle kaistalle suojatien eteen, mutta ikkunasta hän näki, kuinka toinen, Maunulan suunnasta tullut henkilöauto jatkoi pysähtymättä matkaansa oikeanpuoleisella kaistalla suoraan oman pojan päälle.

Kivelä löi äkkiä hätävilkut päälle ja kävi koppaamassa pojan turvaan. Paikalle hälytettiin poliisit ja ambulanssi ja poika kuljetettiin sairaalaan.

Onnekseen poika selvisi pelkillä ruhjeilla.

Tapaus ei ole ainoa laatuaan samassa risteyksessä – Kivelän perheessä se oli jo toinen. Aiemmin perheen äiti oli istunut auton ratissa ja katsonut, kuinka auto melkein kolhaisi omaa poikaa, mutta silloin osumilta vältyttiin.

– Näitä tilanteita sattuu tässä risteyksessä kahden, kolmen viikon välein. Meidän perheemme kohdalta suojelusenkeleiden reservi alkaa olla lopussa, Kivelä sanoo.

Kivelän perhetutut ovat jo lähestyneet kaupunkia ja pyytäneet, että Lepolantien ja Kyläkunnantien risteykseen rakennettaisiin liikennevalot, mutta kaupungin mukaan se tulisi liian kalliiksi.

– Kaiken maailman Guggenheimeihin kyllä on varaa, Kivelä huomauttaa.

Pakilantie on vilkkaasti liikennöity etenkin työmatkaliikenteen aikoihin aamuisin ja iltapäivisin samaan aikaan, kun lapset ovat koulumatkalla läheiselle Pakilan ala- ja yläasteelle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.