Mainos

Isä kyllästyi koulusta tulleisiin puheluihin – varmisti nerokkaalla tavalla, että poika käyttäytyisi jatkossa kunnolla

Erään koululaisen vanhempi järjesti pojalleen oppitunnin, jota poika ja hänen luokkatoverinsa eivät tule vähään aikaan unohtamaan.

Monella on hyvinkin eläviä muistikuvia kouluajoilta puhutteluun joutumisesta. Jotkut onnekkaat muistavat myös ne kiusalliset hetket, joita vanhemmille soittamisesta oikein seurasi. Nämä asiat ovat hyvinkin tuttuja 17-vuotiaalle Brad Howardille, joka on joutunut toistuvasti vaikeuksiin muiden oppilaiden työskentelyrauhan häiritsemisestä.

Pojan isä Bradley päätti, että jos hän saisi vielä yhdenkin puhelun koulusta, hän ryhtyisi itse toimeen. Ja tämä päivä koitti hyvinkin pian.

Koulussa odotti nolo yllätys

Sen jälkeen, kun pojan opettaja soitti isälle jälleen kerran luokkahuoneessa sattuneesta häiriötilanteesta, isä teki suunnitelman. Hän aikoisi ilmestyä seuraavana päivänä kouluun, istua poikansa vieressä ja varmistaa, että tämä pysyisi hiljaa. Ja tämän hän myös toteutti.

– Kävelin luokkaan ja hän vain istui siellä. Olin järkyttynyt ja sitten vähän häpeissäni, mutta se oli hauskaa, poika kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yllätys ei suinkaan loppunut tähän, sillä pojan sisko julkaisi Twitterissä kuvan tästä astetta erikoisemmasta vierailusta. Vaikka moni Twitter-käyttäjä on pitänyt isän ideaa hauskana, sekä isä ja poika kertovat olleensa helpottuneita tunnin loputtua.

Voidaan olla ehkä varmoja siitä, että poika pysyy jatkoissa oppitunneilla hiiren hiljaa. 

Luokanopettaja paljastaa, mitä taitoja nykyoppilailta oikein vaaditaan. 

8:49

Lähde: Today

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.