Mainos

Isä ja poika kuolivat kolarissa - äiti selvisi

Nurmossa Etelä-Pohjanmaalla sattuneessa kuolonkolarissa kaksi ihmistä on kuollut ja yksi loukkaantunut. Onnettomuus sattui niin sanotussa Tepon risteyksessä valtatie 19:llä kello yhden aikaan iltapäivällä.

Autoa kuljettanut perheenäiti oli kääntymässä vasemmalle, kun hän joutui vilkkaasta vastaantulevasta liikenteestä johtuen pysähtymään keskiviivan viereen. Takaa tullut perävaunullinen sora-auto törmäsi käytännössä täydestä vauhdista keskiviivan viereen pysähtyneen henkilöauton perään.

Autoa kuljettaneen äidin vieressä istunut perheenisä menehtyi välittömästi onnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Perheen vuonna 1994 syntynyt poika kuoli saamiinsa vammoihin myöhemmin iltapäivällä Seinäjoen keskussairaalassa. Autoa kuljettanut perheen äiti loukkaantui lievemmin ja häntä hoidetaan keskussairaalassa.

Rekka-auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Hänen osaltaan tekoa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena kuolemantuottamuksena.

Poliisin mukaan onnettomuuspaikka on vaarallinen

Poliisi pitää onnettomuusristeystä liikenteellisesti hankalana. Samassa paikassa on tapahtunut lukuisia samankaltaisia kolareita, joissa vasemmalle kääntyvien autojen perään on ajettu.

Poliisin mukaan lähes heti sillan jälkeen olevan risteysalueen hahmottaminen on aika ajoin mainittu syyksi törmäyksiin.

Onnettomuuden vuoksi yksi ajokaistoista oli suljettuna noin puolentoista tunnin ajan, mutta liikenne pystyttiin ohjaamaan toista vapaana olevaa kaistaa pitkin tapahtumapaikan ohitse.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.