Isä ja alaikäinen tytär puukottivat toisiaan Nummelassa

Vihdin Nummelassa tapahtui maanaitaina rivitaloasunnossa perheriidan yhteydessä puukotus perheen tyttären ja isän välillä.

Molemmilla on veitsestä aiheutuneita vammoja kehossaan. Isän tila on vakava ja hänet vietiin tapahtumapaikalta lääkintähelikopterilla sairaalahoitoon. Tyttären vammat vaativat sairaalahoitoa, mutta eivät ole vakavia. Tyttö on jo päässyt sairaalasta kotiin. Tapahtuma-aikaan asunnossa ei ollut muita henkilöitä läsnä.

Komisario Rauli Pajuharju sanoo, ettei poliisi vielä tiedä, mistä tapahtumat Vanhansepäntien rivitaloasunnossa saivat maanantai-iltapäivällä alkunsa.

- Perheriidan vuoksi tilanne on ilmeisesti karannut käsistä, ja on menty äärimmäisyyksiin.

Tytär on vain 16-vuotias. Hän on päässyt jo pois sairaalasta, ja hänelle on järjestetty kriisiapua. Perheen isän vammat olivat tyttären haavoja vakavammat, ja hänet vietiin tapahtumapaikalta helikopterilla hoitoon. Isä on yhä sairaalassa.

Pajuharjun mukaan tyttöä epäillään tapon yrityksestä ja vuonna 1949 syntynyttä isää törkeästä pahoinpitelystä. Pajuharju sanoo, etteivät epäillyt olleet tämänhetkisten tietojen mukaan tapahtumahetkellä humalassa. Asunnossa ei ollut isän ja tyttären lisäksi muita ihmisiä paikalla riidan aikana.

Perheen taustalla ei ole aiempia väkivaltarikoksia.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat