Mainos

IS: "Viinabuffet" auki viisi päivää – sulkeminen uhkaa heti

Kovalla kohulla pystytetty "viinabuffet"-ravintola on vaarassa menettää lupansa heti taipaleensa alkumetreillä. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Open Bar Club & Lounge avasi ovensa Helsingin keskustassa viime perjantaina ja tarjosi asiakkailleen 50 euron sisäänpääsyä vastaan 20 drinkkilippua, joilla heidän käytössään oli kaikki ravintolan alkoholijuomat.

– 20 drinkkilipun myynti kerralla on meidän tulkintamme mukaan alkoholilain vastaista toimintaa, sanoi Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylitarkastaja Jarmo Castrén lehdelle.

Seuraavaksi virasto aikoo tarkastaa ravintolan toimintatavat vierailukäynnillä, ja mikäli epämääräisyyksiä paljastuu, pyytää se ravintolalta selvitystä asiaan. Tämän antamiseen on aikaa kaksi viikkoa.

Ravintolaa uhkaa myös varoitus ja tämän jälkeen jopa määräaikainen sulkeminen.

– Ravintola voi vielä valittaa sanktioista hallinto-oikeuteen. Siksi meillä viranomaisilla täytyy olla kasassa täysin vankka näyttö toimenpiteiden oikeuttamiseksi. Nythän tieto drinkkilippujen myynnistä on saatu vain huhuina ja median kautta.

Alun perin Open Bar & Loungen oli tarkoitus myydä 50 euron sisäänpääsylippuja, joilla asiakkaat olisivat saaneet nauttia rajattomasti ravintolan alkoholiantimista. Tämän viranomaiset kuitenkin estivät. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.