IS: Suosikkilaulaja Jippu naimisiin villasukissa

Herkistä lauluistaan tunnettu Merituuli Elorinne meni naimisiin syyskuun 1. päivä Filip-nimisen miesystävänsä kanssa. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Jippu-taitelijanimellä tunnettu laulajatar asteli vihille Mikael Agricolan kirkossa Helsingissä. Ilta-Sanomien tietojen mukaan persoonallinen morsian oli pukeutunut häissään hääpukuun ja huntuun, mutta asteli alttarille isänsä käsipuolessa pelkät villasukat jalassaan.

Häät olivat pienimuotoiset, sillä paikalla olivat vain läheisimmät ystävät ja sukulaiset. Häävieraiden joukossa olivat musiikkivaikuttajat Asko Kallonen ja Leri Leskinen. Kirkossa hääparille lauloi juuri keikkatauolle jäänyt, Suomen suosituin naislaulaja Jenni Vartiainen.

Herkkä taiteilija on tunnettu upeista rakkauslauluistaan ja laulajatar antautuu rakkauteen täysillä myös yksityiselämässään. Jippu nousi otsikoihin kesällä 2009 suhteestaan 24 vuotta vanhemman Jussi Lammen kanssa. Pariskunnan romanssi kesti saman vuoden loppuun, jonka jälkeen Jippu tapasi nykyisen aviomiehensä. Ennen Jussi Lampea Jippu oli kihloissa toisen miehen kanssa.

Lähde: Ilta-Sanomat

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja