IS: Sauli Koskinen vastaa kihlauskohuun

Hollywoodiin muuttanut Sauli Koskinen joutui median keskipisteeksi.

Adam Lambertin kanssa vuoden päivät seurustellut Sauli Koskinen pääsi suomalaismedian otsikoihin, kun huhut hänen mahdollisesta kihlautumisestaan suosikkilaulajan kanssa levisivät kulovalkean tavoin.

Suomalaisjulkkis kommentoi suuren mittakaavan saanutta uutisointia Ilta-Sanomille. Internetin ladatun kuvan myötä lähtenyt kohu osoittautui Saulin mukaan kuitenkin perättömäksi. Tunnistusvinkiksi hän vinkkaa, että miehen vasemmasta kädestä löytyy tatuointi.

– Tätä on spekuloitu, kun Saulilla on ollut sormus vasemmassa nimettömässä, mutta se on oikeassa nimettömässä. Se on siskoni vanha luokkasormus ala- tai yläasteelta, hän kertoo Ilta-Sanomille.

Hollywoodiin miehensä luokse muuttanut Koskinen on päässyt jälleen tekemään tuttavuutta paikallisissa seurapiireissä, sillä hän piipahti vastikään Jay Leno Show'n takahuoneessa. Lisäksi hän pääsee huippusuositun Ellen DeGeneres -ohjelmn studioon, jossa hänen laulaja-miesystävänsä Adam Lambert esiintyy.

Vilkkaan seurapiirielämänsä ohessa Koskinen on ottanut uuden tatuoinnin, jonka symbolista merkitystä hän ei kuitenkaan paljasta julkisuuteen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat