IS: Negativen keikka peruttu – Jonne Aaronin haava vuotaa edelleen

Hätäleikkauksesta toipuva Negativen Jonne Aaron kertoo Ilta-Sanomille, ettei hän lähde puolikuntoisena keikkailemaan.

Negativella olisi ollut keikka Helsingissä 16. joulukuuta, mutta keikka on jouduttu perumaan. Syy perumiseen on laulaja Jonne Aaronin yli kaksi viikkoa sitten läpikäymä umpilisäkeleikkaus.

– En ala nyt pelleillä toipumisen kanssa. Haavan on saatava sulkeutua rauhassa. Nyt on turha tehdä mitään, joka voisi saada edelleen auki olevan leikkaushaavan repeytymään tai tulehtumaan uudestaan, Jonne Aaron toteaa Ilta-Sanomille.

Tulehtunee umpisuolen takia hätäleikkaukseen pari viikkoa sitten kiidätetty Jonne Aaron koki leikkauksen jälkeen komplikaatioita ja haava vuotaa edelleen. Veli Tommi Liimatainen totesikin MTV3.fin Viihdeuutisille torstaina, että Jonne toipuminen ei ole edennyt toivotulla tavalla. Jonne itse kuvailee tämänhetkistä tilannetta lehdelle:

– Haava on häijyn näköinen, oikein inhottava. Se näyttää ammottavalta hauen suulta alavatsalla. Mutta sen kuuluukin olla sellainen, kun tikit ovat auki. Haavan on saatava happea, jotta se ei pääse tulehtumaan uudestaan. Haavasta tulee jäämään ilkeän näköinen arpi. Lääkäri sanoi haavan pysyvän auki vielä lähes kuukauden, Jonne kertoo.

Seuraavat keikat Negativen olisi tarkoitus vetää uudenvuoden tienoilla Tampereella ja Espoossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja