IS: Miljonääri siepattiin ravintolaillan päätteeksi

Varakas pörssiyhtiön juristi on joutunut röyhkeän sieppauksen uhriksi Helsingissä.

Ilta-Sanomien mukaan mies siepattiin kolme viikkoa sitten Helsingin Puistolassa, kun hän oli poistumassa ilta yhdeksän aikaan ravintolasta.

Mies oli lähtenyt kävelemään yksin kohti läheistä kauppakeskusta, kun hänen lähelleen oli kurvannut auto, johon mies pakotettiin. Sen jälkeen miestä ajelutettiin kaksi päivää Helsingissä, Lahdessa ja Tampereen seudulla.

Sieppauksen aikana miehen tililtä katosi 50 000 euroa.

Miestä ei pidetty vankina eikä häneen kohdistettu väkivaltaa.

Helsingin rikospoliisi tutkii tapausta, mutta rikoskomisario Pekka Seppälän mukaan poliisilla ei ole juttuun liittyen epäiltyjä.

Viime aikoina muitakin sieppauksia

Helsingissä on sattunut muitakin vapauden riistoon liittyviä tapauksia viime viikkoina.

Iltalehden mukaan keski-ikäinen mies joutui uhkailun kohteeksi useiden päivien ajaksi, kun hän oli lähtenyt toissa lauantaisen ravintolaillan päätteeksi tuntemattoman seurueen kanssa jatkoille.

Mies oli ollut seurueen mukana tiistaihin asti, minkä aikana hänen tililtään oli nostettu tai hänen kortillaan ostettu erilaista tavaraa 16 000 euron arvosta.

Teosta epäiltynä on vangittu neljä suomalaista, joita epäillään törkeästä petoksesta.

Elokuussa keski-ikäinen it-yrityksen toimitusjohtaja pakotettiin Helsingin keskustassa tuntemattomaan autoon ja häneltä vietiin 1500 euroa, kello ja kännykkä. Espoon poliisi tutkii tapausta.

(MTV3)

Lue myös:

(7.8.)

Lue myös:

    Uusimmat