Mainos

IS: Isäntää natsiksi haukkuneen karavaanarin valitus hyväksyttiin – ei voida erottaa

Ilta-Sanomat kertoo, että karavaanarialueen isäntää natsiksi haukkuneen karavaanarin erottaminen oli hovioikeuden mukaan yhdistyksen sääntöjen vastaista.

Vaasan hovioikeus kumosi Keski-Suomen käräjäoikeuden tuomion karavaanariyhdistyksen ja sen jäsenen välisessä riita-asiassa, kertoo Ilta-Sanomat.

SF Caravan Keski-Suomi ry:n hallitus oli varoittanut miestä tämän asiattomasta käytöksestä. Ilta-Sanomien mukaan mies oli haukkunut karavaanarialueen isäntiä natsiksi ja tolloksi.

Yhdistys antoi miehelle kirjallisen varoituksen, mutta mies vei asian oikeuteen, koska yhdistyksen säännöissä ei mainita muita kurinpitotoimia kuin erottaminen, josta voidaan päättää vain yhdistyksen yhteisessä kokouksessa.

Käräjäoikeus hylkäsi miehen kanteen, koska yhdistyksen toimintasuunnitelmaan on kirjattu, että hallitus saa päättää muista kurinpitoasioista. Hovioikeus kuitenkin kumosi käräjäoikeuden päätöksen ja hyväksyi miehen kanteen.

Ilta-Sanomien haastatteleman SF-Caravan Keski-Suomi ry:n hallituksen puheenjohtajan Jouko Ahosen mukaan yhdistyksen hallituksessa aiotaan pohtia, haetaanko muutoksenhakulupaa korkeimmasta oikeudesta.

– Emme me halua miestä erottaa, mutta edellytämme, että jokainen noudattaa järjestyssääntöjä. Mitään henkilökohtaista minulla ei häntä vastaan ole.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.