Mainos

IS: Hyppäsi laivalta ja eli viikkoja karussa sipsien voimalla

Lähes kolme viikkoa sitten Tallinnan laivalta mereen hypännyt mies on löytynyt Helsingin edustalta Pihlajasaaresta. Laivalta hypännyt mies kertoo eläneensä saaressa vedellä ja perunalastuilla, kertoo Ilta-Sanomat.

27-vuotias virolaismies hyppäsi Tallinnasta Helsinkiin tulleesta laivasta 28.3. juuri ennen laivan saapumista satamaan. Komisario Pauli Åkerla kertoo Ilta-Sanomille, että hyppy tallentui laivan valvontakameralle, ja siitä oli myös ilmoitettu poliisille suoraan miehen tutun kautta. Helikopteri ja merivartiosto etsivät miestä häntä kuitenkaan löytämättä.

Omien sanojensa mukaan mies katui tekojaan jouduttuaan hyiseen veteen ja ui läheiselle saarelle.

- Uituaan saareen hän on ilmeisesti piilotellut itseään etsintäpartioilta. Jos hän olisi halunnut, niin hänet olisi varmaan löydetty, Åkerla arvelee lehdessä.

Mies murtautui saarella olevaan rakennukseen, ja eli sieltä saatavilla ruuilla.

Mies itse kutsui apua eilen iltapäivällä. Hän viittilöi saaren ohi kulkeneelle veneelle ja rajavartiolaitos haki miehen pois.

Pihlajasaaren ravintolan yrittäjä Simo Kiema kertoo IS:lle, että ravintolassa on merkkejä miehen oleskelusta. Ravintolan naulakkoon jätetty pusero löytyi sohvalta ja pöydällä keksipaketti.

- Mutta minun käsitykseni mukaan täällä ei pärjää niin, että lainaa vain puseroa. Edes vilttiä ei ole käytetty. En tiedä miten hän on voinut pärjätä muutamalla keksinpalasella näin pitkään, Kiema kertoo lehdessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.