IS: Ex-tangokuningatar Johanna Pakonen jälleen raskaana

Viime vuoden lopulla kaksosensa traagisesti menettänyt laulajatar odottaa jälleen vauvaa. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Johanna Pakosella, 35, on taas aihetta hymyyn pitkän surun jälkeen. Viime vuoden lopulla ennenaikaisesti syntyneet kaksospoikansa menettänyt laulajatar odottaa miehensä kanssa perheenlisäystä.

Johanna ymmärsi olevansa raskaana samana päivänä, kun laski poikiensa uurnat hautaan.

– Tein testin samana päivänä, kun kävimme laskemassa Janin ja Joonatanin uurnan. Itse asiassa saman tien, kun tulimme hautuumaalta kotiin. Päivä oli ollut raskas ja surullinen, ja sitten kun tein testin ja se näyttikin positiivista, tuntui aika epätodelliselta. Purskahdin itkuun ja juoksin saman tien kertomaan asiasta miehelleni, Johanna kertoo lehden haastattelussa.

Ensimmäisessä ultraäänessä selvisi Johannan kantavan tällä kertaa kohdussaan vain yhtä lasta. Toinen raskaus on ollut ensimmäistä vaikeampi, mutta Johanna toivoo kaiken menevän hyvin kovasta pahoinvoinnista huolimatta. Edellisestä raskaudestakaan ei ole jäänyt sen suurempia pelkotiloja.

– Ei suoranaisia pelkotiloja, mutten uskalla suunnitella asioita hirveän pitkälle. Mieluummin elän viikon kerrallaan, laulajatar tunnustaa.

Johanna Pakosen ja miehensä Juha Laihoniemen vauvan laskettu aika on keväällä samana päivänä kuin kaksosilla. Johanna Pakonen on vuoden 2001 Tangokuningatar.

Lähde: Ilta-Sanomat

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat