Iron Sky -ohjaaja: Häät peruttu jo kahdesti

Iron Sky -ohjaajan häitä ei olla päästy tanssimaan elokuvan kiireiden takia.

Suomen kalleimman elokuvan, Iron Sky -tieteiskomedian ohjaaja Timo Vuorensola myöntää, että elokuvan työstämisen aiheuttamista kiireistä on joutunut kärsimään miehen lähipiiri. Vuorensola kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille keskittyneensä täysillä elokuvan tekemiseen viimeisen kuuden ja puolen vuoden ajan.

– Totta kai lähipiiri on kärsinyt, kun olen jatkuvasti reissannut ympäri maailmaa. Lähipiiri kärsii jatkuvasti siitä, että olen koko ajan jossain lennossa ja se on henkisesti itsellekin raskasta.

Iron Sky saa ensi-iltansa keskiviikkona 4. huhtikuuta. Tähän ei ohjaajan työt kuitenkaan lopu, vaan seuraavaksi vuorossa on elokuvan promoaminen ympäri maailman. Vuorensola aikoo kuitenkin ehtiä viimein tanssia häitään syyskuussa. Hääpäivää on nimittäin jouduttu siirtämään jo kahdesti.

– Tämän projektin jälkeen ei välttämättä kauheasti ole lomaa. Ainoa loma, millaisen olen ajatellut pitää on se, että menen naimisiin syyskuussa ja sitten lähden Jenkkeihin rundaamaan pikku hetkeksi. Häät on peruttu jopa kahteen kertaan tämän leffan ja leffakiireiden takia. Nyt on päätetty, että enää ei ole leffaa tekosyynä, Vuorensola naurahtaa.

Vuorensolan tuleva vaimo työskentelee myös elokuva-alalla, joten Timon onneksi hän ymmärtää kiireisen elokuvatuotannon käänteet.

– Onneksi tuleva vaimo on samalla alalla niin se helpottaa paljon ja vie stressiä pois. Muuten voisi olla vähä seliteltävää, että mihin hiivattiin kaikkia tapaamisia ja menoja tarvitaan. Olen myös tosi iloinen siitä, että kaikki läheiset ovat tukeneet minua. He ymmärtävät, että tämä on ollut mulle se hanke, mihin olen laittanut kaiken, mitä multa löytyy, Taustatuki on ollut 150 prosenttista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat