Mainos

Irakissa jälleen levotonta

Levottomuudet Fallujan ja Ramadin kaupungeissa ja niiden ympäristössä Irakissa ovat jatkuneet. Bagdadista puolestaan löydettiin kolme päätöntä ruumista.

Irakin pääkaupungin Bagdadin pohjoisosasta on löydetty kolme päätöntä ruumista. Irakin turvallisuuspalvelun mukaan kuolleiden epäillään olevan ulkomaalaisia.

Viranomaislähteiden mukaan kaikki kuolleet olivat miehiä, ja heillä oli tatuointeja, joissa oli turkin- tai arabiankielistä kirjoitusta. Päättömät ruumiit oli tungettu säkkeihin. Ruumiit löytyivät läheltä Dujailin kaupunkia, liki 60 kilometriä pohjoiseen Bagdadista.

Kapinallisilla on tällä hetkellä ainakin neljä länsimaista panttivankia: kaksi ranskalaista toimittajaa ja kaksi italialaista avustustyöntekijää. Lisäksi useita jordanialaisia ja turkkilaisia rekkakuskeja on siepattu.

Maan terveysministeriön mukaan amerikkalaissotilaiden ja kapinallisten välisissä yhteenotoissa kuoli kymmenen ja haavoittui kuusi irakilaista. Kiivaita taisteluja käytiin lähes koko Al-Anbarin maakunnan alueella, missä Falluja ja Ramadi sijaitsevat.

Molemmat kaupungit ovat tällä hetkellä kapinallisten hallussa, mutta Yhdysvaltain johtama liittouma on aloittanut vastahyökkäyksen niiden saamiseksi takaisin.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.