Mainos

Irakin iskuissa kuollut lähes 40 ihmistä

Irakissa on tänään ollut kolme tuhoisaa pommi-iskua. Iskut ovat tappaneet lähes 40 ihmistä, joiden lisäksi yli 80 ihmistä on haavoittunut.

Lähes 40 henkeä kuoli kolmessa pommiräjähdyksessä Irakissa tänään. Pohjoisirakilaisessa Baijin kaupungissa kuoli 18 henkeä, kun itsemurhapommittaja räjäytti säiliöauton poliisin päämajan edustalla. Kuolonuhrien lisäksi noin 40 ihmistä haavoittui räjähdyksessä.

Suurin osa kuolleista oli poliiseja ja poliisilaitoksella pidätettyinä olleita henkilöitä. Poliisilaitos vaurioitui pahoin räjähdyksessä.

Bagdadissa kymmenen henkeä kuoli ja vähintään 15 loukkaantui, kun itsemurhapommittaja räjäytti itsensä Mansour-hotelin aulassa. Hotellissa oli käynnissä sunnijohtajien kokous. Bagdadin vihreän vyöhykkeen lähellä sijaitsevassa hotellissa asuu usein myös ulkomaalaisia Irakin-kävijöitä.

Aiemmin päivällä kahdeksan henkeä kuoli eteläirakilaisessa Hillan kaupungissa, kun autopommi räjähti paikallisen kuvernöörin talon lähellä. Lisäksi räjähdyksessä loukkaantui yli 30 ihmistä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.