Mainos

Invalidilitto aloitti perinteisen joulukeräyksensä

Invalidiliiton perinteiset joulukampanjat toteutetaan tänä vuonna Yhdessä enemmän -teemalla. Liiton joulukorttikampanja on jo käynnistynyt.

Invalidiliitto on kerännyt varoja toimintansa tukemiseksi jo 1960-luvulta alkaen joulukorttien avulla. Postiluukusta voikin taas odotella kirjettä, jossa on tietoa liiton toiminnasta, vapaaehtoinen lahjoitusvetoomus ja tunnettujen suomalaisten taiteilijoiden piirtämiä joulukortteja.

Tämän vuoden teemana on Yhdessä enemmän. -Näin halutaan korostaa yhteistyön, yhdistämisen ja yhdessä tekemisen merkitystä vammaisten ja vammattomien välisessä kanssakäymisessä sekä yhteistoiminnassa, liiton osastopäällikkö Tapani Vauhkonen kertoo.

Ensi tammikuussa 65 vuotta täyttävä Invalidiliitto kattaa tärkeän osan palvelutoiminnastaan keräysvaroin. Liiton historian suurin rakennusprojekti, uusi Käpylän kuntoutuskeskus Synapsia on virallisesti vihitty ja toimii täysipainoisesti. Liitto tarjoaa liikuntavammaisille asumis-, kuntoutus- ja koulutuspalveluja lähes 40 toimipisteessä ympäri maata.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.