Mainos

Intohimoinen kierrättäjä Ryan, 7, on pyörittänyt omaa yritystä puolet elämästään – tienannut jo 11 000 dollaria

Ryan Hickman, 7, on kokenut yrittäjä. Kalifornialaispoika on kierrättänyt pulloja ja tölkkejä jo puolet elämästään, eikä loppua näy, CNN uutisoi.

Yrittäjyyden kipinä syttyi, kun Ryan vieraili 3,5 vuotiaana kierrätyskeskuksessa. Vierailun jälkeen poika ilmoitti päättäväisesti aloittavansa oman kierrätysbisneksen.

Nyt 3,5 vuotta myöhemmin Ryan pyörittää edelleen omaa yritystä, jonka perustajana, johtajana ja työntekijänä Ryan toimii. Ryan’s Recycling Company –yrityksen ideana on kerätä ja kierrättää kaikki naapuruston tölkit ja pullot. Tällä hetkellä yrityksellä on jo 50 asiakasta. Kierrätettyjä pulloja ja tölkkejä on kertynyt kaikkiaan 200 000.

Reilun kolmen vuoden aikana Ryanin on säästänyt kierrättämällä jo yli 11 000 dollaria. Ryanin isän Damion Hickmanin mukaan rahat säästetään Ryanin yliopistomaksuihin. Ryan kuitenkin haaveilee käyttävänsä säästöt täysikokoiseen roska-autoon ja aloittavansa roskakuljettajan uran.

Ryan haluaa suojella merieläimiä

Ryanille kierrättäminen on enemmän kuin elämäntapa.

– Jos pullot päätyvät mereen, eläimet tulevat sairaiksi ja kuolevat, pieni maailmanparantaja perustelee intohimoista suhdettaan kierrättämiseen.

Pojan kiinnostus eläimistöön ilmenee myös siinä, että poika on lahjottanut brändinsä nimissä valmistettujen t-paitojen tuotot Pacific Marine Mammal Center:n avuksi. Tuottoja on tähän mennessä kertynyt kaikkiaan 3 700 dollaria.

Ryan ei malta olla kierrättämättä edes koulussa. Poika on intoutunut auttamaan myös koulunsa talonmiestä roskien lajittelussa. Lisäksi Ryanin kiinnostus näyttää tarttuneen pojan kavereihin, sillä pojan vanhempien mukaan myös muut lapset haluavat koulupäivinä auttaa lajittelussa.

Huomiolta nuori yrittäjä ei ole voinut välttyä. Naapuruston ohella poika tunnetaan laajemminkin, sillä viime tammikuussa Ryan vieraili muun muassa Ellen DeGeneres show:ssa.

Huomion keskellä pojan vanhemmat korostavat Ryanin yrityksen olevan täysin pojan omaa ansiota. Ryan kierrättää omasta halustaan, eikä ole vanhempien markkinointikikka, pojan isä huomauttaa.

 Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.