Mainos

Intiassa nunnan raiskaustutkinta etenee – kahdeksan pidätetty

Intiassa kahdeksan miestä on pidätetty epäiltynä iäkkään nunnan joukkoraiskauksesta, kertoo brittiläinen The Independent -lehti.

Lehden mukaan kiinniotot tapahtuivat eilen. Noin 70-vuotias nunna raiskattiin, kun joukko miehiä tunkeutui luostariin hajottamaan paikkoja maan itäosissa. Miesjoukko pakeni luostarin tiloista mukanaan käteistä, puhelin, kannettava tietokone ja kamera. Alun perin epäiltyjä oli viisi, mutta lehden tietojen mukaan ryöstäjiä oli enemmän.

Poliisi julkaisi aikaisemmin videokamerakuvaa, jossa näkyy kuusi miestä. Näistä neljän kerrotaan olevan pidätettynä nyt kuulusteluja varten. The Times Of India -lehden mukaan kahdeksaa miestä kuulustellaan motiivista ryöstöön, ilkivaltaan ja muihin tekoihin. Miesten sanotaan olevan 20–30-vuotiaita.

Raiskaus tapahtui viime viikolla, kun nunna yritti estää luostarikoulun tiloihin tunkeutunutta joukkoa hajottamasta paikkoja. Nunna vietiin raiskauksen jälkeen sairaalaan, missä hän paikallisten mediatietojen mukaan toipuu leikkauksesta.

Luostarikouluun on vaadittu lisää vartijoita tapahtumien jälkeen. Luostarikoulussa on yhteensä kolme nunnaa ja yksi vartija. Vartija ja kaksi muuta nunnaa oli sidottuna, kun teot tapahtuivat.

Kalkutassa järjestetään myöhemmin tänään myös mielenosoitus raiskauksen takia. Paikalle odotetaan noin 4000 ihmistä.

Intiassa on vaadittu oikeuslaitokselta nopeampia raiskaustuomioita useiden maata kuohuttaneiden raiskaustapausten myötä. Raiskausoikeudenkäynnit Intiassa saattavat venyä usein vuosien mittaisiksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.