Mainos

Intia jatkaa sotatoimia Kashmirissa

Intian aikoo maan pääministerin mukaan jatkaa sotilasoperaatiota Kashmirissa, kunnes tunkeutujat on karkotettu maakuntaa jakavan tulitaukolinjan toiselle puolle. Toisaalta tämä tavoite voidaan saavuttaa myös diplomatian keinoin.

-Sotilasoperaatiomme tulee jatkumaan, kunnes viimeisetkin tunkeutujat on karkotettu. Toisaalta samaan aikaan olemme valmiit antamaan myös diplomatialle mahdollisuuden päämäärämme saavuttamiseen, pääministeri Atal Behari Vajpayee sanoi. -Päämäärämme on kuitenkin selvä: jokaisen tunkeutujan ehdoton ja täydellinen vetäytyminen tulitaukolinjan taakse, pääministeri jatkoi.

Vajpayee sanoi myös, että Intia on selvillä Washingtonissa sunnuntaina tehdystä sopimuksesta, jonka mukaan Pakistan on suostunut sissien vetäytymiseen kiistellyltä alueelta. -Me aiomme seurata tilanteen muuttumista taistelukentällä. Toistaiseksi sotilasoperaatio tulee kuitenkin jatkumaan entisellään, hän vakuutti. Vajpayee muistutti myös, että Kashmirin kriisi on Intian ja Pakistanin välinen asia, jossa ei ole tilaa kolmannelle osapuolelle, olivatpa tämän tarkoitusperät "miten hyvää tarkoittavia tahansa".
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.