Mainos

Internetiin uusi terveyspalvelu

Alma Media Interactive ja ProWellness avaavat terveyspalvelun Internetiin.

Lääkäri mittaa verenpainetta

MTV3 Internetiin avataan terveyspalvelu, jonka käyttäjät voivat hyödyntää uusinta tietotekniikkaa oman terveydentilansa ja hyvinvointinsa seuraamiseen.

Yhdessä Alma Media Interactive Oy:n ja oululaisen ProWellnes Oy:n kanssa toteutettu palvelu sisältää verensokerin, verenpaineen, astman ja painonhallinnan seurantavälineet. Palveluja voidaan käyttää miltä tahansa Internetiin liitetyltä tietokoneelta, mutta myös matkapuhelimen välityksellä.

Käyttäjä voi syöttää järjestelmään päivittäin esimerkiksi oman verensokerinsa ja verenpaineensa. Kone laatii luvuista erilaisia tilastoja sekä graafisia esityksiä, jotka käyttäjä voi tulostaa mukaansa mennessään vaikkapa lääkäriin. Lääkäri pystyy katsomaan potilaan syöttämiä tietoja myös omalta tietoneeltaan ja tiedoista voidaan keskustella vaikkapa puhelimitse ilman, että potilaan täytyy viedä tietoja lääkärille erikseen.

-Kyseessä on hyvinvointilähtöinen terveyspalvelu, joka ei voivottele sairauksilla eikä kopeile lääketieteellisillä termeillä, sanoo MTV3 Internetin toimituspäällikkö Tomi Lindblom.

-Sen sijaan palvelumme tarjoaa kansantajuisesti ja positiivisella tavalla tietoa siitä, kuinka jokainen meistä voi pitää huolen terveydestään ja hyvinvoinnistaan.

MTV3 Internetin Terveydeksi-palvelussa on omahoidon välineet sisältävän Omahoitoklubin lisäksi terveysalan uutisia ja ajankohtaistietoa terveyteen liittyvistä asioista. Lisäksi palvelussa on lukuisia ProWellnessin kehittämiä helppokäyttöisiä välineitä oman kunnon kartoittamiseen ja hyvinvoinnin kehittämiseen, kuten energialaskuri, munkkimittari, päätetyöskentelijän taukojumppa ja rentoutusohjeet.

Käyttäjät voivat myös keskustella palvelussa asiantuntijoiden ja muiden käyttäjien kanssa.

Ensi vuoden alussa palveluun avataan Terveyskauppa. Lisäksi palveluun lisätään jatkuvasti uusia omahoidon seurantavälineitä ja muita hyvinvoinnin vaalimiseen liittyviä elementtejä.
(MTV3)
Uusi terveyspalvelu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.