Instagram-touhut olivat liikaa – Jelena Välbe antoi venäläiselle lähtöpassit maajoukkueesta

5:41
Tulosruutu paketoi Rukan maailmancupin avausviikonlopun sunnuntain takaa-ajojen jälkeen.

Anatoli Volkov on saanut potkut Venäjän hiihtomaajoukkueen analyytikon tehtävästä. Hän kertoo uutistoimisto Tassille syyksi kuvapalvelu Instagramiin muodostuneen riippuvuuden.

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe ilmoitti viime viikolla Rukan maailmancup-avauksen yhteydessä, että Volkov on erotettu analyytikon pestistä. Volkovin mukaan hänelle oli kehittynyt Instagramiin huumeisiin verrattavissa oleva addiktio.

Volkov julkaisi sosiaalisessa mediassa usein kuvia ja videoita harjoitusleireiltä ja kilpailuista. Hän oli pilaillut ennen maailmancupin avausta, että hän lopettaisi väliaikaisesti kilpailujulkaisuiden tekemisen, koska virallinen ohjelmatoiminnan harjoittaja osallistuisi tähän. Venäläisanalyytikon kommenteista nousi kohu, ja julkaisu poistettiin pian.

Volkovin mukaan hänen potkuihinsa ei kuitenkaan johtanut viimeisin julkaisu, vaan sarja samankaltaisia postauksia.

– Välbe oli jo varoittanut minua Instagramin osalta, hän kertoi ja lisäsi Välben lähettäneen hänet kotiinsa.

Volkovin mukaan Instagram yhdistettynä työkuormaan oli hänelle liikaa.

 – Yritän olla yleiskäyttöinen työntekijä, olla hyödyllinen milloin vain mahdollista, joten työmielessä paljon putosi päälleni. Ja kun Instagram oli edelleen mukana, tästä tuli kova koktaili – psyyke alkoi kärsiä, en kestänyt.

– Ongelma ei ollut edes se, mitä julkaisin, vaan kuinka Instagram tarkalleen vaikutti minuun. Ja sillä ei ole kovin positiivista vaikutusta. Esimerkki: Julkaistessani raporttia olen viettänyt useita tunteja sen parissa, ja sitten 200 ihmistä kirjoittaa minulle, jokaisen kysymys on täysin erilainen ja typerästi vastaan jokaiselle. En pidä, kun minulla on vastaamattomia viestejä. Sen jälkeen olen emotionaalisesti niin kuohittu kuin mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja