Instagram-pariskunta anelee rahaa matkaansa varten, koska työnteko olisi heille haitallista – seuraajilta raivoisa reaktio

0:48
Videolla kerrotaan, mistä suosituissa "valelomissa" on kyse!

Saksalainen Instagram-pariskunta pyytää seuraajiltaan 10 000 euroa matkustaakseen tandempyörällä Keski-Euroopasta Afrikkaan. Pariskunta itse ei koe pystyvänsä ansaitsemaan rahoja työllään, sillä työnteko olisi haitallista heidän seuraajilleen.

Catalin Onc ja Elena Engelhardt esittelevät elämäänsä Instagram-tilillään AnotherBeautifulDay. Tili on täynnä kauniita kuvia kauniista parista kauniissa miljöissä ympäri maailman. Catalin ja Elena ovat ikuistaneet itsensä esimerkiksi Balilla, Italiassa, Isossa-Britanniassa ja Ranskassa, kertoo News.com.au-sivusto.

Maailmanmatkailu ei ole halpaa huvia. Taannoisessa julkaisussaan Catalin kertoi äitinsä tekevän kahta työtä kustantaakseen poikansa ylellisen elämäntyylin. Nuoren miehen mielestä hänen äitinsä auttaa hänen ja Elenan lisäksi myös pariskunnan seuraajia. Työ olisi somevaikuttajille "haitallista", sillä pariskunnan mielestä kuvat heidän elämästään auttavat heidän fanejaan.

Nyt pariskunta pyytää 35 100 Instagram-seuraajaltaan rahallista tukea. Catalin ja Elena tarvitsisivat 10 000 euroa matkatakseen tandempyörällä Saksasta Afrikkaan. Rahoilla on tarkoitus kattaa pyörä varusteineen, ruoka, majoitus, internet ja SIM-kortit, vakuutukset sekä mahdolliset hätätilanteet.

Kauniit sanat eivät ole avanneet lahjoittajien kukkaronnyörejä

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Go Fund Me -sivustolle pystytetty keräys on tähän mennessä tuottanut reilut 200 euroa. Matkaan on tarkoitus lähteä 20. heinäkuuta, joten kirittävää riittää.

– Voisimme kirjoittaa pitkät pätkät mielenterveydestä ja ilmaston lämpenemisestä. Voisimme kertoa unelmien seuraamisesta, tai kuinka tärkeää on mennä mukavuusalueensa ulkopuolelle, maalailee pariskunta keräyksen yhteydessä.

– Mutta aiomme näyttää teille. Vähemmän puhetta, enemmän toimintaa.

Catalin ja Elena kertovat, että haluavat ottaa seuraajansa mukaan ”mahtavalle seikkailulleen”, jossa pariskunta ajaa elämää juhlistaen yli vuorten, pitkin rantaviivoja ja metropolien läpi. Pariskunta haluaa näyttää, miltä maailma ja sen asukkaat näyttävät.

Rahat vain puuttuvat – eikä niitä nettikommenttien perusteella ole tulossakaan.

Seuraajat soimaavat Instagram-paria

Moni pariskunnan seuraaja pitää pyyntöä nimittäin naurettavana ja rahan anelijoita laiskoina sekä itsekkäinä.

– Jos ja kun pääsette Afrikkaan, tapaatte ihmisiä, jotka todella tarvitsevat rahaa, Benn kirjoittaa keräyksen kommenttipalstalla.

– Lomakuvien jakamisella ei ole vaikutusta muiden elämään, senkin mäntit, Julien kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Useat Instagram-seuraajat miettivät, mikä on matkan todellinen tarkoitus. Kenen mielenterveyttä se edistää? Miten se vaikuttaa maapallon lämpenemiseen? Jalot ajatukset vaikuttavat monesta epäaidoilta. Ja miksi muiden pitäisi ylipäätään kustantaa toisten lomamatka?

– Mitä jos hankkisit työn ja maksaisit itse pikku pyöräreissusi? eräs kommentoija kirjoittaa Instagramissa.

– Hanki työ, toinen komppaa.

– Äitisi tekee kahta työtä maksaakseen matkasi. Etkö usko, että sillä on vaikutusta hänen mielenterveyteensä? kolmas näpäyttää.

Pariskunta itse sanoo, että työnteko olisi heille haitallista, sillä heidän somevaikuttamisellaan on suuri vaikutus muiden ihmisten elämään. He kirjoittavat, että heidän esittelemänsä ylellinen elämäntyyli on osa heidän elämänsä kirjoa ja että he ovat kiitollisia nähdessään myös kolikon toisen puolen.

Moni kirjoittaa menettäneensä uskonsa pariskuntaan.

– Olen iloinen, että näin tämän julkaisun, jotta voin varmasti lopettaa seuraamisenne, eräs entinen seuraaja kirjoittaa.

Nähtäväksi jää, kuinka paljon pariskunta onnistuu keräämään varoja kyseenalaisella anelullaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja