Inspiraatiota sisustukseen Kotia kohti -juontaja Tea-Mariia Pyykösen kodista – katso video!

AVAn Kotia kohti -ohjelman juontaja, sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen esitteli persoonallisen kotinsa kameroille. Millaisia kekseliäitä sisustusideoita naisen kodista löytyy?

Ikkuna omaa sukuun

Pyykösen makuuhuoneen tärkeimpänä sisustuselementtinä toimivat Pohjois-Karjalasta omasta mummolasta etelään tuodut ikkunankarmit.

– Kun ne on makkarissa, oma suku ja perhe on aina lähellä, nainen kertoo.

Kekseliäs sänky trukkilavoista

Pyykönen kertoo haaveillensa jo pitkään osittain itse rakennetusta sängystä, joka koostuu yhdistelmästä trukkilavoja ja niihin kiinnitetyistä renkaista.

– Koko kokonaisuus on maalattu valkoiseksi ja päälle nostettu patja. Toisella puolella on perinteinen yöpöytä, mutta toisella puolella laajennus, jonka voi täyttää vaikka kirjoilla tai lehdillä!

Kontrasteja vitsikkyydestä

Sisustussuunnittelija halusi luoda kontrasteja omaan kotiinsa. Kontrastit eivät kuitenkaan Pyykösen tapauksessa synny mustasta ja valkoisesta, vaan vitsikkyydestä.

– Olohuoneesta löytyy kukkia ja kalloja ja luita! Tärkein aarteeni ovat peuran sarvet ja kallo. Vitsikkyys sisustuksessa on hyvä juttu.

Millaisen luonnosta löydetyn naulakon Tea-Mariia Pyykönen on rakentanut? Entä mikä pieni näyttely koristaa hänen keittiötään? Videolla sisustussuunnittelija antaa vinkkejä myös pienen kylpyhuonetilan avartamiseen – katso!

Lue myös:

Painaako asuntoasia mieltäsi? Kysy Kotia kohti -tiimiltä – asuntoasiantuntijat vastaavat! Esitä kysymyksesi !


AVA / Jenni Junkala

Kuva ja video: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja