Mainos

Insesti-isän tytär heräsi koomasta

Kellarissa syntynyt ja koko ikänsä elänyt Kerstin Fritzl on herännyt koomasta. Lääkärit eivät kuitenkaan ole suostuneet paljastamaan enempää itävaltalaisen insesti-isänä tunnetun Josef Fritzlin jälkeläisen terveydentilasta. Kerstiniä hoitavat lääkärit pitävät potilaan terveydentilasta tiedotustilaisuuden huomenna.

Kerstin Fritzl oli ollut tiedottomana huhtikuusta lähtien, sillä lääkärit vaivuttivat hänet keinotekoiseen koomaan heti sairaalaan saapumisen jälkeen. 19-vuotiaan Kerstinin heräämisen toivotaan valottavan yli 20 vuotta kestänyttä insestidraamaa itävaltalaisessa kellarissa. Myös Kerstinin pelätään joutuneen isänsä hyväksikäyttämäksi, asiasta ei kuitenkaan ole saatu varmuutta.

Itävaltaa ja koko maailmaa kuohuttava tragedia paljastui, kun 19-vuotias Kerstin vietiin Amstettenissä sijaitsevaan sairaalaan tajuttomana huhtikuussa.

Kerstinin sai puhuttua sairaalahoitoon hänen äitinsä Elisabeth, joka on Josef Fritzlin insestisuhteessa vuosikymmeniä pitämä vanhin tytär. Isä lukitsi nyt 43-vuotiaan Elisabetin heidän kotitalonsa kellariin 24 vuotta sitten. Tänä aikana isänsä hyväksikäyttämä Elisabeth ehti synnyttää vankeudessa seitsemän lasta, joista kuusi on yhä elossa. Lapsista kolme, Kerstin mukaan lukien, on elänyt vankeudessa koko ikänsä. Kolme muuta asuivat kellarin yläpuolisessa talossa yhdessä Fritzlin ja hänen vaimonsa, Elisabetin äidin Rosemarien, kanssa.

Vankeudessa eläneet Elisabet ja kolme lasta ovat niin ikään olleet sairaalahoidossa kellarista vapautumisestaan lähtien.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.