Mainos

Incap Furniture ja Lego yhteistyöhön

Maailmanlaajuinen yhteistyösopimus koskee Lego-lastenhuonekalujen valmistamista, markkinoimista ja myymistä yksinoikeudella.

Koottavien puisten huonekalujen sopimusvalmistaja Incap Furniture Oy on solminut yhteistyösopimuksen tanskalaisen leluyhtiön Legon kanssa. Sopimus oikeuttaa Incap Furnituren valmistamaan, markkinoimaan ja myymään Lego-lastenhuonekaluja yksinoikeudella.

Sopimus on maailmanlaajuinen ja monivuotinen.

- Ainutlaatuinen Lego-yhteistyö antaa Incap Furniturelle erinomaiset mahdollisuudet kannattavaan myynnin kasvuun. Legon kansainvälisen tunnettavuuden avulla saamme uusia jakelukanavia ja pääsemme lastenhuonekalujen maailmanlaajuisesti kasvaville markkinoille, yhtiön tiedotteessa todetaan.

Uuden Lego Playroom -nimisen lastenhuonekalumalliston maailman ensiesittely tapahtuu kansainvälisillä IMM-huonekalumessuilla Saksan Kölnissä 15.-21. tammikuuta

Incap Furniturella on tuotantolaitokset Kärsämäellä, Varpaisjärvellä, Haapavedellä ja Lestijärvellä. Työntekijöitä konsernin palveluksessa on noin 290. Konsernin liikevaihto oli yli 70 miljoonaa euroa vuonna 2005.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.