Mainos

Iltalehti: Vanhus raahautui bussin perässä

Iltalehti kertoo, että noin 80-vuotias nainen raahautui maanantaina helsinkiläisen bussin perässä. Vanhuksen jalka oli jäänyt liikkeelle lähtevän bussin ovien väliin. Bussikuljettaja kaasutti pois paikalta ennen kuin kukaan ehti tehdä mitään.

Välikohtaus tapahtui, kun rouva matkasi ystävättärensä kanssa bussilinjalla 73 kohti Helsingin Hakaniemen päätepysäkkiä. Kun naiset olivat jäämässä pois bussista, rouvan jalka kuitenkin takertui oven väliin. Silminnäkijät seurasivat kauhuissaan, kuinka bussi lähti liikkeelle rouvan raahautuessa selkä maassa bussin perässä.

Toisella pysäkillä vuoronvaihtoa odotellut bussikuski kuuli avunhuudot. Paikalla olleet ihmiset huusivat ja huitoivat hädissään ratissa olleelle kuljettajalle, jotta tämä olisi pysähtynyt.

- Se huuto ei unohtunut koko päivänä. Jos jalka olisi irronnut oven välistä, olisi ollut hyvin todennäköistä, että rouva olisi jäänyt takapyörän alle, sivusta tilannetta seurannut bussikuski kertoo Iltalehdelle.

Rouva raahautui bussin perässä parista kolmeen metriä ennen kuin linja-auto pysähtyi.

Kuljettajalla erilainen versio tapahtuneesta

Nobina Oy:n liikennejohtaja Mårten Winqvist kuuli kuljettajalta tapaturmasta eri version.

- Paikalla olleiden pitkäikaisen kuljettajamme ja harjoittelijan mukaan iäkäs nainen oli astunut autosta ulos ja tuupertunut auton ulkopuolelle. Kuljettajat olivat kyselleet rouvan vointia, mihin hän oli vastannut, ettei tarvitse apua, Winqvist sanoo.

Koska Winqvist on sittemmin saanut kuulla tapahtumasta erilaisia kertomuksia, hän on pyytänyt vanhempaa kuljettajaa laatimaan asiasta kirjallisen selvityksen.

(MTV)

Alkuperäinen juttu: Iltalehti

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.