Mainos

Ilosaarirock on sujunut edellisvuotta rauhallisemmin

Päihtyneitä ei ole tarvinnut tuoda Ilosaarirockin festivaalialueella poliisilaitokselle selviämään, koska alueen yhteydessä oleva selviämisteltta on saatu tänä vuonna paremmin käyttöön.

Ilosaarirock on sujunut rauhallisesti. Lauantaihin kello 16:een mennessä poliisi oli joutunut ottamaan festivaalialueelta vain kolme juopunutta säilytystiloihinsa. Viime vuonna humalikkoja oli noin 50.

Viranomaisten mukaan suuri ero selittynee osaltaan sillä, että festivaalialueen yhteydessä oleva selviämisteltta on saatu tänä vuonna paremmin käyttöön, eikä päihtyneitä välttämättä tarvitse tuoda poliisilaitokselle selviämään. Poliisi sai kuitenkin suoritettavakseen 19 poliisitehtävää Ilosaarirockin huvialueella. Vuosi sitten vastaava luku oli 16.

Rikosperusteisia kiinniottoja ei tarvinnut tehdä yhtään. Vuonna 2006 huvialueelta oli kolme kiinniottoa. Huumausaineiden käyttörikoksia tavattiin valvonnassa ainoastaan muutamia.

Telttamajoitusalueelta vietiin yön aikana useita lompakoita ja joitakin arvoesineitä. Muutamat varkaudet ovat tapahtuneet festivaalivieraiden ollessa nukkumassa teltoissaan.

Ilosaarirock päättyy huomenna.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.