Mainos

Ilmapiiri kiristymässä Venäjän johtokaksikon välillä

Ilmapiiri on kiristymässä Venäjän johtokaksikon välillä ennen ensi vuoden presidentinvaaleja, kirjoittaa Vedomosti-lehti maanantaina.

Lehden mukaan presidentti Dmitri Medvedev ja pääministeri Vladimir Putin tiimeineen ovat sopineet useista samanaikaisista kokouksista, joihin on kutsuttu osallistujiksi samat ihmiset. Näin parivaljakko pakottaa viranomaiset valitsemaan, menevätkö he Medvedevin kokoukseen vaiko Putinin.

- Heti kun Putinin pääministerin virasto saa selville Medvedevin tapaamisten aikataulut, se ilmeisesti tarkoituksella sijoittaa pääministerin tapaamiset samaan aikaan, lehti kirjoitti.

Molemmat vakuuttavat kuitenkin työskentelevänsä täydellisessä yhteistyössä keskenään. Kaksikon tapaamislista valmistellaan yhdessä hallituksen ja pääministerin edustajien kanssa.

- Yritämme sijoittaa kokoukset erilleen toisistaan. Ja jos tulee päällekkäisyyksiä, ministerit osallistuvat ensisijaisesti presidentin kokouksiin ja kakkosmiehet työskentelevät pääministerin kanssa, sanoi Putinin edustaja.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.