Mainos

Ilkka Kanerva uudesta viestikohusta: Tämä on menneisyyttä

Kansanedustaja Ilkka Kanerva joutui jälleen ikävän tekstiviestikohun keskelle.

Tuore 7 päivää -lehti julkaisi kansanedustaja Ilkka Kanervaan liitetyn Valerien haastattelun sekä suuren määrän tekstiviestejä. Lehti väittää, että Kanerva on lähettänyt viestit naiselle.

Jo aiemmin Kanerva on kiistänyt, että yhdeksän vuoden suhde piti 34-vuotiaaseen brasilialaiseen kaunottareen sisällään pelkkää ystävyyttä. Kanervan mukaan ystävyys ei sisältänyt mitään intiimimpää kanssakäymistä.

Nyt kuitenkin 7 päivää -lehti julkaisi tukun tekstiviestejä, jotka ovat hyvin intiimejä. Lehden haastattelussa Valerie väittää saaneensa viestit Kanervalta. Hän esiintyy lehdessä omilla kasvoillaan.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti kansanedustaja Ilkka Kanervan, joka suhtautui aiheeseen penseästi.

– Olen kuule nyt oikeuden istunnossa, enkä kuule nyt ole pätkääkään seurannut näitä mielenkiinnon asioita, Kanerva kiihtyy puhelimessa.

Torstaina aamupäivällä oli alkamassa ulkoasiainvaliokunnan istunto eduskunnassa.

Aikansa kierreltyään Kanerva kuitenkin myöntää tietävänsä asian.

– Tämän tapauksen tiedän ja mihin arvovaltaiseen lähteeseen viittaat (7 päivää -lehden julkaisemiin tekstiviesteihin). En pätkääkään vaivaa päätäni moisella. En tiedä, mitä siellä on. Se on minulle menneisyyttä.

Tekstiviestien vuoksi Kanerva ei ole ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Muutamia vuosia sitten mies joutui ikävään tilanteeseen viestiteltyään Johanna Tukiaisen kanssa.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja